Legg til din overskrift her

Rådgivning og konsultasjon

Vi tilbyr gratis rådgivning innen solenergi og energieffektivisering av bygg til det offentlige, utbyggere, arkitekter og næringslivet. Hos oss finner du eksperter innen solceller og solfangere, men også innen ventilasjon, rør og elektro. På denne måten kan vi gi deg de rådene som trengs for å kartlegge muligheter for bruk av solenergi og hvordan bygget best mulig kan utnytte den. Med gratis rådgivning og konsultasjon ønsker vi å bidra til at enda fler tar i bruk fornybar energi.

Ny teknologi kommer på markedet hvert år. Vi ønsker å være et steg foran hele veien og bruker mye ressurser på å øke kompetansen og erfaring innen det nyeste på markedet. Det handler om hvordan systemet skal utføre sin jobb effektivt samtidig som man oppnår maksimal driftsikkerhet. Ved å implementere teknologi som gjør at bygget kan «tenke» selv vil man også kunne redusere forbruket av strøm og sørge for at den fornybare energien blir utnyttet best mulig. 

Uansett hvor stort eller lite prosjektet er så er dørstokken lav for å sette opp et møte med oss. Hvis den nye kunnskapen en kunde får gjør at man får et nytt anlegg med fornybar energi har vi gjort jobben vår. Tenk stort, tenk frem, tenk sol. 

Book et uforpliktende møte

Rull til toppen