Solenergi

Solcelleanlegg på privathus har blitt veldig populært, og ikke uten grunn. Teknologien har utviklet seg mye de siste årene. Solcellene har blitt mer effektive, billigere og mer tilgjengelig. Med stigende strømpriser, nettleie og avgifter så blir det mer lønnsomt for hvert år som går. Alle som kjøper solcelleanlegg får mellom kr 7 500 og kr 26 000 i støtte ved installasjon fra Enova. Det finnes banker som tilbyr sollån slik at du kun betaler noen hundrelapper for anlegget hver måned. 

For selv om vi bor i Norge er solen sterk fra mars til oktober og leverer masse energi. På sør- og østlandet er det hvert år i gjennomsnittlig 1650 soltimer. Med et solcelleanlegg blir du det som heter «plusskunde». Altså muligheten til å levere strøm tilbake på nettet. Mange selskaper tilbyr gunstig avtaler for kjøp av strømmen din. Faktisk helt opp til 110 øre pr kWh du selger tilbake på nettet. 

Multisol er et firma fra Porsgrunn som leverer solenergi til private og bedrifter. Vi prosjekterer og monterer komplette anlegg. Vi benytter oss kun av det beste utstyret på markedet for å være sikker på at kvaliteten og levetiden blir best mulig. Om du er nysgjerrig på solceller og hvilke muligheter som finnes på taket ditt så er det enklere enn du tror og sjekke det. Ved å sende inn adressen din til oss kan vi i løpet av noen timer beregne alt fra kostnader til produksjon helt uforpliktende. Vi tilbyr befaring om du bor i Porsgrunn, Skien, Larvik eller Sandefjord. 

Få beregninger på ditt tak!

Send inn adressen din så får du beregninger på kostnad, produksjon, nedbetalingstid og mye mer tilsendt. Vi svarer deg garantert i løpet av 24 timer. 

Rull til toppen