FÅTT HØY
STRØMREGNING?

Kutt kostnader med solceller!

Tre gode grunner til å
velge solceller NÅ!

 1. Enova støtter deg økonomisk!
  2. Huset ditt stiger kraftig i verdi!
3. Du reduserer strømutgiftene!

Visste du at...

Enova støtter deg med
inntil 26 250 kroner når
du investerer i solceller?

Kutt investeringskostnaden med opp mot 30 % denne våren med støtte fra Enova!  Du får Kr 7 500 for installasjon av selve anlegget OG Kr 1 250 for hver KW installert effekt. Maksimalt kan du få en støtte på Kr 26 250. Les mer om støtten her: 

www.enova.no/solceller

Visste du at...

Multisol er REC sertifisert?

En REC sertifisering anerkjenner at vi holder et høyt nivå på montering av solcelleanlegg. Sertifiseringen blir gitt for å få tilgang til bedre produkter. Det betyr at du kan være trygg på at installasjonen har en gjennomgående høy kvalitet. Vi er stolte av å være REC sertifisert. 

Vi bruker kun de beste produktene på markedet og får de beste prisene på grunn av vårt store innkjøp. Solcellene har 15 års garanti og 25 års produksjonsgaranti. Du kan være trygg på at du får det beste!

Les mer om produktene våre her: Vårt produktutvalg

Hvorfor velge solceller fra Multisol?

Best på pris

Vi har ingen fordyrende salgsledd og kan derfor gi våre kunder den beste prisen på markedet. Multisol skal alltid være best på pris, og vi har derfor alltid en prismatch garanti. 

Erfaren montør

Med over 109 installasjoner den siste perioden har vi bygget oss opp til å bli den ledende montøren i Vestfold og Telemark. Våre montører og elektrikere har lang faglig kompetanse.

Høy kvalitet

Det er viktig for oss at hele jobben blir gjort med høy kvalitet. Vi bruker kun det beste ustyret og våre montører sørger for at jobben blir gjort etter boka. Vi garanterer for en proff jobb med lang varighet.

0
Anlegg montert i 2020
0
kWp installert
0
Totalt antall paneler

Se hvor mye du kan spare med et solcelleanlegg

Få tilbud på ditt tak!

Fyll ut skjema, så tar vi kontakt i løpet av kort tid!

Les hele personvernerklæringen her:
PERSONVERNERKLÆRING MULTISOL

Rull til toppen