Legg til din overskrift her

Visste du at...

Multisol er best på kvalitet og pris i hele vår region?

Som en av de største montørene i vår region har vi alltid tilgang på det beste og nyeste utstyret i bransjen. Et godt samarbeid med våre produktleverandører gir oss gode priser på det vi trenger.

Multifag har heller ingen fordyrende salgsledd. Når du kontakter oss kommer du rett til personell med lang erfaring innen bransjen som kan svare deg på alt fra A til Å. 

Vi benytter kun de beste produktene for å sikre høy kvalitet på anlegget. Multisol lærer også opp egne solcellemontører. Alt for å sikre deg et komplett anlegg til best pris og kvalitet.

Vi er REC sertifisert. Dette er et kvalitetsstempel på monterings-arbeidet som Multisol utfører. Les mer om dette her: LES MER

Visste du at...

Multisol har montert solceller siden 2018?

Bare i 2020 monterte vi over 100 anlegg hos våre kunder. Vi bistår både privatkunder, næringsliv og landbruket med solcelle-anlegg i alle størrelser. Vi er en erfaren montør. 

Året 2021 har allerede slått alle rekorder! Multisol monterer 3-6 solcelleanlegg i uka. Vi er glade for at stadig flere ser fordelen av bruken av fornybar energi på eget tak. 

Våre prosjektledere har lang erfaring og kan svare deg på alt innenfor fagfeltet. Du blir alltid anbefalt det beste for deg og ditt hus. Ta gjerne kontakt med oss så gir vi deg litt mer informasjon om soleller og hvilke muligheter som finnes. 

Litt mer om oss

Vi har blitt en gjeng på 8 montører og 2 prosjektledere som har en enorm motivasjon for å gi kundene våre solcelleanlegg av høy kvalitet. Vi trives i en hektisk hverdag med stadig flere oppdrag. 

Hos Multisol har vi et godt arbeidsmiljø. Vi tror på at fornøyde ansatte gir best mulig resultat for våre kunder. Multisol holder til i Porsgrunn, men leverer anlegg fra Arendal til Oslo. 

Vi har bygget opp et navn som stadig vekker større tillit hos kunder, leverandører og samarbeidspartnere. Multisol vokser stadig og har som mål om å bli ledende i Norge.

Velkommen til gjengen i Multisol!

Rull til toppen