Legg til din overskrift her

Team solenergi

Om oss

Multisol er et eget varemerke som eies av Multifag AS, og en egen avdeling som tilbyr løsninger innen solenergi for privat- og proffmarkedet. Vi er en gjeng som brenner for sol og team solenergi blir stadig større. Hos oss er vi opptatt av og ha et godt arbeidsmiljø og fokus på å levere topp kvalitet til alle våre kunder. 

Året 2021 ser ut til å bli et rekordår med installasjoner for privathus og næringslivet i Vestfold og Telemark. 

Hilsen TEAM SOLENERGI

Vi leverer installasjoner på østlandet

Multisol leverer solcelleanlegg til privathus, næringsbygg og landbruket, men en stor variasjon i løsninger. 

Vi er om dagen den ledende leverandøren i Vestfold og Telemark mot både privat- og proffmarkedet. Multisol vokser og er klare for nye og spennende oppdrag!

Mer enn bare solenergi

Det skal være naturlig å tenke på Multisol når du vurderer solenergi, men visste du at vi leverer mange andre tjenester? Vi har elektrikere, rørleggere, ventilasjonseksperter og blikkenslagere som jobber fra Multifag AS. Når vi legger solceller har vi alltid med oss flere type fagfolk for å utføre jobben. 

For deg som kunde betyr dette en enklere vei til ferdig installasjon og bedre for lommeboken. Skulle du trenge en nytt sikringsskap, renovering av tak eller annet arbeid samtidig…så hjelper vi deg selvfølgelig hele veien. 

 

Rull til toppen