EN MEGET
LØNNSOM
INVESTERING

Sjekk dine muligheter

Næringsbygg er ofte
"skapt" for solceller

Strømprisene er uforutsigbare og vil øke. Mange næringsbygg har høyt strømforbruk – og store takflater! Solceller reduserer utgiftene og gir bygget en kraftig verdiøkning.

Solceller på næringsbygg
kan ha 0 års nedbetalingstid!

Strømmen som blir produsert fra et solcelleanlegg reduserer gårdeiers årlige strømkostnader. Dette kan ses på som en kontantstrøm som er sikret i garantitiden. I verdiberegningen kan vi legge til en 15 års kontantstrøm og en yieldvurdering på 7%. Ut i fra våre beregninger gir det bygget en økning i verdi på papiret tilsvarende 1,1* verdien av solcelleanlegget. 

terox

Forsterk bedriftens
grønne profil

Kutt kostnader og Co2-utslipp med
solceller på taket.  

Et solcelleanlegg går i null mtp Co2 innen 2 år. Dette betyr at dere kan produsere lokal og fornybar energi i over 30 år, og med store besparelser i utgifter til strøm. Et anlegg på 500 paneler sparer miljøet for over 2800 kg C02 årlig. Det tilsvarer
40 000 km i en stor bil. 

Din bedrift kan spare mye
ved å få solceller på taket!

For hvert panel du installerer sparer dere i gjennomsnitt 265 kroner årlig, avhengig av hvilken strømavtale dere har. Med et anlegg på 500 panel kan dere spare 132 000 Kr årlig. Solcellene
har mellom 30-50 års levetid. Noe som kan gi dere besparelser på strømmen langt frem i tid. For dere som ønsker mer forutsigbarhet i utgiftene til strøm er solceller helt perfekt. 

Hvorfor velge solceller fra Multisol?

Prismatch

Som en stor aktør på markedet så skal vi alltid være konkurransedyktig på pris. Vi jobber hele tiden med å redusere våre kostnader ved og ta i bruk den nyeste teknologien på markedet. 

Erfaring

Multisol har erfaring fra små og store prosjekter, og med ulike type anlegg. Dette gjør at vi kan håndtere og levere forskjellige løsninger. Vi bruker erfaringen fra kontoret sammen med profesjonelle konsulenter.

God oppfølging

Solcelleanlegg er for mange en helt ny teknologi. Driften rundt våre anlegg er relativt enkel, men vi følger opp og hjelper dere hele veien slik at alt går som det skal. Sømløs service og oppfølging. 

Gratis rapport

Få tilsendt en rapport med informasjon om mulighetene for ditt bygg. Vi setter opp en komplett oversikt med produksjon, kostnader, nedbetaling og mye mer. Vi kjører en simulering gjennom PV Sol på ditt tak for å hente ut tall for de neste 20 årene. Fyll inn skjema.

Vi kontakter deg!
Hilsen Pål Traaholt

Referanseprosjekter

Down Town Porsgrunn

Prosjektet var på over 8000 kvm solcellepaneler som ble tilknyttet verdens største snøsmeltingsanlegg. Dette ble gjort på grunn av den lave lastkapasiteten til taket. 

TEROX

Lokal bedrift fra Larvik fikk i januar montert et solcelleanlegg på 200 paneler. Prosjektet tok 3 uker og gjennomføre. Anlegget produserer ca 55 000 kWh årlig. 

Bestill en gratis befaring!

Les hele personvernerklæringen her: 
PERSONVERNERKLÆRING MULTISOL

Rull til toppen