Legg til din overskrift her

EN MEGET LØNNSOM
INVESTERING

Sjekk dine muligheter

Låver er ofte
"skapt" for solceller

Med store takflater og høyt strømforbruk er låver og fjøs
skapt for solceller. Du får større forutsigbarhet, reduserer
kostnadene til strøm og blir med på det grønne skiftet.

Forutsigbare strømpriser
med solceller

Strømmen er en stor utgift, og det er vanskelig å planlegge økonomisk med en varierende strømpris. Med et solcelleanlegg vet du cirka hvor mye strøm som blir produsert hver måned. Det reduserer risikoen ved plutselig høye strømpriser, fordi du har et lavere innkjøp fra strømnettet enn normalt. Du betaler ingen avgifter eller nettleie på strømmen som blir produsert. Når anlegget er nedbetalt har du helt gratis strøm!

Gratis rapport

Få tilsendt en rapport med informasjon om mulighetene for ditt bygg. Vi setter opp en komplett oversikt med produksjon, kostnader, nedbetaling og mye mer. Vi kjører en simulering gjennom PV Sol på ditt tak for å hente ut tall for de neste 20 årene. Fyll inn skjema.

Vi kontakter deg!
Hilsen Pål og Kristoffer.

Landbruket trenger solceller!

Fjøset er levende 24 timer i døgnet og det kreves mye energitil ventilasjon, belysning, maskiner, og mye mer. Samtidig er som regel flere andre driftsbygninger og hus i bruk. Dette utgjør mye strømforbruk hver dag. Strømmen fra produksjonenkan både brukes i fjøset, men også fordeles til andre deler av gården som trenger den.

Din gård kan spare mye på å få solceller på taket!

For hvert panel du installerer sparer dere i gjennomsnitt 265 kroner årlig, avhengig av hvilken strømavtale dere har. Med et anlegg på 500 panel kan dere spare 132 000 Kr årlig. Solcellene har mellom 30-50 års levetid. Noe som kan gi dere besparelser på strømmen langt frem i tid. For dere som ønsker mer forutsigbarhet i utgiftene til strøm er solceller helt perfekt. 

Hvorfor velge solceller fra Multisol?

PRISMATCH

Som en stor aktør på markedet så skal vi alltid være konkurransedyktig på pris. Vi jobber hele tiden med å redusere våre kostnader ved og ta i bruk den nyeste teknologien på markedet. 

ERFARING

Multisol har erfaring fra små og store prosjekter, og med ulike type anlegg. Dette gjør at vi kan håndtere og levere forskjellige løsninger. Vi bruker erfaringen fra kontoret sammen med profesjonelle konsulenter.

GOD OPPFØLGING

Solcelleanlegg er for mange en helt ny teknologi. Driften rundt våre anlegg er relativt enkel, men vi følger opp og hjelper dere hele veien slik at alt går som det skal. Sømløs service og oppfølging. 

Bestill en gratis befaring

Rull til toppen