Komplette energiløsninger

Komplette energiløsninger

Med komplette energiløsninger mener vi systemer som fungerer i samarbeid med solenergi og som skaper et energieffektivt bygg. Enten man har et solcelleanlegg eller solfangersystem på taket så er man nødt til å sørge for at energien blir utnyttet på best mulig måte. Multifag AS, som er eieren av Multisol, har blant annet rørleggere, elektrikere og ventilasjonseksperter som står klare til å bistå med nye teknologiske løsninger som kan gjøre bygget ditt energieffektivt. Vi tilbyr alle energiløsninger på markedet unntatt vindmøller. 

Ventilasjonsløsninger

Løsninger innenfor ventilasjon kan gjøre at bygget får en renere luft samtidig som systemet trekker ut varmen av gammel luft og bruker den energien på å varme opp ny luft. Slike systemer er en nødvendighet i næringsbygg og med et feil anlegg kan det koste mye penger i unødvendig strømforbruk. Ønsker du å få prosjektert et system for ditt bygg så hjelper vi deg gjerne. Vår ventilasjonsavdeling har høy kompetanse og mye erfaring. Ved å ta i bruk nytt utstyr og teknologi lager vi bedre, mer effektie og driftsikre systemer. 

Varmeløsninger VVS

Vår røravdeling tilbyr mange forskjellige energiløsninger til bedriftsmarkedet. Vi benytter oss av de nyeste og mest effektive systeme på markedet. Vi leverer løsninger som vannbåren varme, bergvarmepumpe og vann-til-luft varmepumpe systemer. Ved å kombinere smarte løsninger innen rør med ventilasjons-løsninger kan man energieffektivisere bygget på en helt annen måte. Vår røravdeling har mye erfaring fra store prosjekter og kan prosjektere løsninger som passer til ditt bygg. 

Elektroløsninger

Innenfor det elektriske så handler det om å implementere smarte og driftsikre systemer. Et bygg som skal benytte seg av energien mest mulig effektivt er avhengig av å ha systemer som kan kommunisere med hverandre. Disse systemene regulerer de ulike energiløsningene for å gi størst mulig kostnadbesparelse, men best mulig inneklima. Vi har lang erfaring med slike systemer og hjelper deg gjerne med å lage en komplett løsning for ditt bygg. 

Ønsker du å finne mer ut om hva vi kan hjelpe deg med? Du finner all informasjon du trenger på www.multifag.no

Rull til toppen