Fremtidens løsninger

Multisol leverer fremtidens løsninger innen solenergi og smartbygg. Den totale mengden energi som sola avgir til jorda er 15 000 ganger større en verdens forbruk. Dette er gratis energi som man går glipp av hver eneste dag. Vi leverer solcelleanlegg og solfangere til næringsbygg, offentlige bygg, lager og mye mer. Multisol har all kompetanse internt og kan dermed prosjektere, planlegge og montere ulike type anlegg. 

Det å tenke grønt, miljø og bærekraftig har nå blitt lønnsomt. Teknologien rundt solenergi har forbedret seg kraftig de siste årene og er nå mer effektive og rimeligere enn noen gang. Vi har som mål om å bli den ledende leverandøren i Norge på levering av solcelleanlegg. Like viktig for oss er det å være et kompetansehus hvor du kan få rådgivning tidlig inn i dine prosjekter.

På multisol.no skal du finne alle den informasjonen du trenger om solceller, solfangere og andre løsninger for å kunne ta kunnskapsrike valg rundt benyttelse av solenergi. Vi lager også egne artikler rundt temaer som er spesielt interessante for ulike type bedriftseiere. Om du ønsker en prat så ringer gjerne en av våre spesialister deg. 

Book et uforpliktende prosjektmøte

Hvorfor velge Multisol?

Multisol er eid av Multifag AS som er et kompetansehus innen elektrofaget, ventilasjon, automasjon og rørleggere. Dette gir oss en unik mulighet til å hjelpe våre kunder til å prosjektere skreddersydde solcelleanlegg, men også til å tilby en mer helhetlig integrasjon for hele bygget. Dette betyr at solcellene, ventilasjonen og elektronikken i bygget er innlemmet i hverandre. Vi er et kompetansehus innen solenergi og bygningsløsninger. For deg som kunde betyr dette at vi kan tidlig være med inn i prosessen for å gi råd om alt fra solenergi, varmeløsninger, ventilasjon og mye mer. 

Vedlikehold, god service og oppfølging av et nytt anlegg er viktig for å holde effektiviteten til anlegget. Multisol tilbyr deg god kundeservice og oppfølging hele veien. Vi er raske til å svare på henvendelser og responderer raskt ut ved eventuelle problemer. Vi er først ute med den nye teknologien og utvikler egne systemer for bruk og overvåking. Multisol er alltid ute etter å finne nye løsninger som kan redusere forbruk, effektivisere systemer og sikre maksimal driftsikkerhet. Hos oss ser vi alltid fremover. 

Solcelleanlegg

Vi leverer komplette anlegg til ulike type tak og bygninger. Alt blir skreddersydd til hver kunde for å optimalisere effekten, hindre overproduksjon og være mest mulig lønnsomt. 

Rådgivning

Vi tilbyr rådgivning i tidlig fase av prosjekter for å se på mulighetene for bruk av solenergi, lagring av energi og hvordan bygget kan bruke energien mest mulig effektivt. 

Komplette energiløsninger

For å utnytte solenergien effektivit er det viktig å benytte seg av systemer som kan håndtere dette. Vi tilbyr komplette og skreddersydde energiløsninger.  

Referanser

Multisol har mye erfaring bra bransjen og har totalt montert 15 000 kvadratmeter med solceller det siste året. Vi har som mål om å bli den ledende leverandøren.

Rull til toppen